Turto banko Turto valdymo departamentui vadovaus Modesta Acutė

2024-10-17

Dar vienas naujas veidas VĮ Turto banko vadovų grandyje. Laimėjusi įmonės skelbtą konkursą, Turto valdymo departamento direktorės pareigas nuo spalio 17 d. pradėjo eiti Modesta Acutė.

Naujoji Turto valdymo departamento direktorė yra sukaupusi reikšmingą patirtį ne vienoje didelėje Lietuvos bendrovėje. Iki prisijungimo prie VĮ Turto banko M. Acutė dirbo bendrovėje „Ignitis“ grupės paslaugų centre, kurioje užėmė Grupės turto valdymo ir administravimo vadovės pareigas. Prieš etapą „Ignitis“ ji beveik 9 metus ėjo Pastatų ir transporto skyriaus vadovės pareigas bendrovėje „Energijos skirstymo operatorius“. Abejose pastarosiose bendrovėse jos atsakomybėje buvo apie 60-100 tūkst. kv. m ploto valdomas turtas ir apie 1 tūkst. transporto priemonių parkas.

Per visą darbo karjerą M. Acutė sukaupė ne tik vadovavimo, bet ir skolų administravimo, turto valdymo ir kitos įvairios patirties.

M. Acutė yra įgijusi inžinerijos magistro laipsnį Vilniaus Gedimino technikos universitete.

Per ilgą karjerą įvairiose bendrovėse ji sukaupė komandos formavimo, projektų bei pokyčių valdymo patirties, dalyvavo bendrovių „Lesto“ ir „Lietuvos dujos“ reorganizavimo procese.

M. Acutė Turto valdymo departamento direktoriaus pareigose pakeitė rugsėjį VĮ Turto banką palikusį Joną Stravinską.